solicitantului de locuri de muncă

 Partea I. Informații personale

(1) Numele solicitantului. Solicitantul de locuri de muncă, care va depune această cerere, va trebui să fie identificat la începutul acestui proces. Numele lui este așteptat în prezentarea standard de „Primul”, „Mijlocul” și „Ultimul”, acolo unde este solicitat.


(2) Data curentă.


(3) Adresa. Adresa de rezidență a solicitantului de locuri de muncă trebuie să fie distribuită în zona următoare. Sunt prevăzute două linii în acest scop. Nu este recomandabil să folosiți un P.O. Adresa casetei, dacă nu este absolut necesar. Majoritatea, dacă nu toți angajatorii, vor avea nevoie de adresa de domiciliu a fiecărui potențial angajat pentru a susține o verificare a antecedentelor.


(4) Adresă de e-mail. Candidatul ar trebui să poată furniza o adresă de e-mail validă care este monitorizată activ.


(5) Număr de telefon. Mulți potențiali Angajatori vor contacta Solicitantul prin telefon pentru chestiuni, întrebări sau decizii importante. Telefonul mobil și/sau numerele de telefon de acasă ale solicitantului de locuri de muncă ar trebui să fie afișate împreună cu celelalte informații de contact ale acestuia.


(6) Număr de securitate socială. Un mijloc general acceptat și extrem de fiabil de verificare a identității cuiva este numărul său de securitate socială. Prin urmare, a fost rezervată o zonă specifică pentru afișarea numărului de securitate socială al solicitantului de locuri de muncă.

Read more

http://byrl.me/W9UoL5Y
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh
http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h



(7) Data disponibilă. Trebuie raportată data calendaristică la care solicitantul de locuri de muncă poate lucra pentru prima dată fizic.


(8) Salariul dorit. Rata de plată la care este așteptată solicitantul de locuri de muncă poate fi definită ca o sumă în dolari plătită la oră sau un salariu anual stabilit. Producerea acestor informații ar trebui făcută ca o sumă în dolari urmată de caseta de selectare „Oră” sau „Salariu” selectată.


(9) Angajarea dorită.


(10) Statutul de angajare solicitat. Ar trebui să se precizeze dacă solicitantul de locuri de muncă caută un loc de muncă „Full-Time”, „Part-time” sau „sezonier”. Dacă solicitantul de locuri de muncă este flexibil, atunci orice combinație a acestor casete de selectare poate fi selectată atâta timp cât se potrivește intenției solicitantului de locuri de muncă.

Read more

http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z
http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig
http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL



Partea a II-a – Eligibilitatea pentru angajare

(11) Eligibilitatea legală pentru muncă. Capacitatea de a lucra legal în Statele Unite ar trebui să fie una dintre calitățile solicitantului de locuri de muncă. Dacă da, caseta „Da” ar trebui să fie marcată sau selectată. În caz contrar, dacă solicitantul de locuri de muncă nu poate lucra în mod legal în Statele Unite (adică el sau ea poate avea nevoie de sponsorizare), trebuie selectată caseta „Nu”.


(12) Istoricul anterioară cu angajatorul. Caseta „Da” trebuie selectată dacă solicitantul de locuri de muncă a lucrat pentru Angajatorul care acceptă această cerere. Dacă nu, atunci caseta „Nu” ar trebui să fie marcată. Rețineți că, dacă solicitantul a lucrat pentru acest Angajator înainte de atunci, o prezentare a primei date calendaristice și a ultimei date calendaristice a mandatului său de angajare la acest Angajator trebuie incluse în această secțiune.


(13) Starea penală. Va trebui stabilit antecedentele penale ale solicitantului de locuri de muncă. Dacă el sau ea nu a fost niciodată condamnat pentru o infracțiune (delict), atunci trebuie aleasă caseta „Nu”. Dacă nu, atunci caseta „Da” ar trebui bifată sau selectată și va trebui documentată o discuție despre natura condamnării cu privire la circumstanțele care au condus la condamnare, precum și la rezultatul acesteia.


Partea a III-a – Educație

(14) Liceu. Pentru această aplicație este necesar un scurt istoric al istoricului academic al solicitantului de locuri de muncă. Astfel, numele liceului la care a urmat trebuie să fie furnizat împreună cu orașul și statul în care se află.


(15) Data participării. Sunt necesare primele și ultimele date calendaristice la care solicitantul de locuri de muncă a urmat liceul menționat.


(16) Starea de finalizare. Căsuța „Da” ar trebui să fie marcată dacă solicitantul de locuri de muncă a absolvit liceul și trebuie să fie eliberată gradul pe care l-a obținut. Dacă solicitantul de locuri de muncă nu a absolvit liceul, atunci caseta „Nu” trebuie marcată.


(17) Facultatea. Dacă solicitantul de locuri de muncă a urmat o facultate, atunci numele complet al acestui colegiu sau universitate ar trebui să fie afișat împreună cu orașul și statul în care poate fi găsit.


(18) Data participării. În această secțiune vor fi necesare atât prima dată a termenului la care a urmat solicitantul de locuri de muncă la facultate, cât și data finală a prezenței sale.


(19) Statutul gradului. Dacă solicitantul de locuri de muncă este absolvent de facultate, atunci trebuie selectată caseta etichetată „Da” și trebuie selectată diploma pe care a obținut-o. În caz contrar, dacă el sau ea nu a obținut o diplomă, atunci trebuie marcată caseta „Nu”.




(20) Alte facilităţi sau cursuri educaţionale. Ar trebui să fie inclusă o înregistrare a oricărui alt tip de educație atins de solicitantul de locuri de muncă. De exemplu, dacă solicitantul de locuri de muncă a frecventat o școală de meserii, numele școlii împreună cu orașul, statul, datele de participare și gradul sau certificarea obținută de solicitantul de locuri de muncă ar trebui să fie eliberate pentru revizuire.


(21) Data de începere și data finală de participare.


(22) Gradul sau certificatul acordat. Certificatul pe care solicitantul de locuri de muncă l-a obținut la cealaltă unitate de învățământ sau curs la care a urmat este necesar pentru a parcurge acest domeniu.



Partea IV – Angajarea anterioară

(21) Angajatorul 1. Majoritatea angajatorilor vor dori să revizuiască

Comments